Beli dan menang Hadiah Bernilai RM89,500, Anda berpeluang untuk menyertai cabutan bertuah dibawah.
Dapatkan Order Id anda selepas anda KLIK " Beli Sekarang "

Isi borang order Pastikan semua borang lengkap dan betul bagi memudahkan proses penghantaran, Pilih cara pembelian "Barang sampai baru bayar" ataupun "Bayar Online".

 

Green Cofftea merupakan satu-satunya produk yang menghalang ‘Sel Alpha’ dalam badan. Sudah lebih 50,000 pelanggan menggunakannya. Tetapi kami tidak janji semua orang akan mendapat kesan yang sesuai. Sebab itu kami ada offer ‘Money Back Guarantee’ untuk pembelian 3 botol ke atas.
❌ tidak ada penyakit buah pinggang dan jantung ❌ tidak mengandung ❌ tidak menyusu bayi yg berumur setahun ke bawah ❌ tidak berumur 15 tahun ke bawah Sila dapatkan nasihat doktor dahulu.
Kami tidak galakkan orang mengandung untuk menggunakan Green Cofftea. Ini kerana kesihatan kandungan anda lebih penting.
Setelah lebih 50,000 pelanggan yang menggunakan Green Cofftea. Tidak ada seorang pun yang mengalami kesan sampingan. Ini kerana Green Cofftea mendapat kelulusan ketat KKM Ramai yang mendapat kesan pinggan semakin ramping. ?
Daripada 100 orang yang mengambil Green Cofftea… Mungkin ada 1 orang yang mengalami masalah membuang dan selalu pergi toilet. Itu pun biasanya mereka yang memang sudah ada masalah ini sebelum ni.
Sebab kenapa kebanyakkan produk di luar sana kurang berkesan ialah disebabkan ia hanya membakar lemak sahaja. Sebab itu kesannya hanya sekejap. Berbeza dengan Green Cofftea. Ia bertindak dengan menghalang ‘Sel Alpha’ dalam badan. ‘Sel Alpha’ yang membuatkan badan menyimpan lemak. Jadi bila ‘Sel Alpha’ ini tidak ada. Lemak lebih mudah cair dan tidak mudah terkumpul dalam badan.
Ya! Green Cofftea melalui proses yang sangat ketat dari Kementerian Kesihatan Malaysia. Nombor pendaftaran KKM ialah MAL 18076048TC. Produk ini juga boleh masuk ke farmasi-farmasi.
Kita hanya perlu telan 1 biji kapsul selepas makan pagi dan malam. Kemudian minum air kosong secukupnya. Dan biarkan Green Cofftea menjalankan kerjanya mencairkan lemak dalam perut, peha atau punggung. Mudah kan?